Президент Міжнародних авіаліній України Євген Дихне заявив, що він остаточно не знає, коли повноцінно запрацює авіакомпанія, адже це все залежить не лише від нього.

Про таке він розповів під час прямого ефіру політичного ток-шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Все буде залежати від того, в яких умовах буде знаходитися бізнес, і яких умовах буде рухливість населення, яке повинне скористатися авіаційним транспортом. І на сьогодні ми бачимо, що для українців не так багато напрямків, куди можна полетіти. Але на сам перед потрібно, аби люди повірили, що літаки не несуть їм загрози (інфікуватися коронавірусом, - ред), і потрібно забезпечити аеропорти усіма необхідним засобами", - сказав він.

Список країн, які наразі відкрити для українців

Також Дихне наголосив, що наразі ведеться робота над тим, аби облаштувати в одному з аеропортів МАУ лабораторію, де можна буде пройти експрес-тести на коронавірус.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, Ляшко пояснив, чому зростає статистика заражених Covid-19

Як повідомляв Знай.uа Жорсткий карантин в Україні можуть ввести вже з 22 червня, Ляшко озвучив найгірший сценарій

Також Знай.uа писав, у Харкові хочуть посилити карантин, названо умови.