Все можуть королі? Суд не зміг оштрафувати Зеленського за ″карантинну″ каву

Суд у Хмельницькому призупинив адміністративне провадження щодо Володимира Зеленського, яке було відкрито через те, що президент України порушив карантин.

Суддя призупинив провадження і звернувся до Верховного суду для розтлумачення, чи може бути голова держави притягнутий до адміністративної відповідальності, адже відповідно до Конституції президент є недоторканним.

Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua
Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua

"Карантинна тисяча" – у ПФУ розповіли, кому і чому вона не дісталася

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У зв'язку з карантином, викликаним пандемією коронавіруса, в Україні уряд прийняв рішення про виплату деяким пенсіонерам додатково тисячі гривень. Однак, тепер це призвело до того, що пенсіонери буквально атакують Пенсійного фонду, вимагаючи так звану "карантинну тисячу". Річ у тому, що виплата відпочатку призначалася як одноразова, але не всі це рішення зрозуміли правильно.

Пенсіонери, фото з вільних джерел
Пенсіонери, фото з вільних джерел

Вакарчука не відпустила Рада, але він все одно втік з "Голосу"

Святослав Вакарчук більше не хоче бути народним депутатом. Раніше він спробував скласти мандат, однак депутати Верховної Ради його рішення не підтримали. Сьогодні, 19 червня, голова ВР Дмитро Разумков під час ранкового засідання парламенту повідомив, що Святослав Вакарчук вийшов з партії "Голос".

Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube
Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube

В Україні можуть скасувати розмитнення евроблях - водії, це перемога

В Україні можуть скасувати акциз на транспортування автомобілів. Законопроект депутата Мар'яна Заболоцького та ГО "Авто-Євро-Сила" про скасування акцизу отримав 18 підписів профільного податкового комітету.

Євробляхи, фото: hyser.com.ua
Євробляхи, фото: hyser.com.ua

Венедиктова оскандалилася з Hublot - підробка чи спроба приховати дорогезний годинник

Активіст Олексій Гриценко пояснив, що світить генеральному прокурору України Ірині Венедиктовій за незадекларований елітний годинник.

Ірина Венедиктова, скрін з відео
Ірина Венедиктова, скрін з відео