У суботу, 20 червня, на більшій частині України погода буде дощовою, хоча і спекотною. У деяких областях гримітимуть короткочасні грози.

Тільки на Сході країни опадів не передбачається. Зокрема, дощі обійдуть Харківську, Луганську, Донецьку і Дніпропетровську області. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

У той же час прохолодніше буде на на Закарпатті, де стовпчики термометра покажуть до +24 градусів.

погода на 20 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

"Завтра більшості українців з дому не виходити без парасольки, не виїжджати без клейоночок для галявинки", – попереджає відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У Києві у суботу місцями очікується короткочасний дощ, гроза. Температура повітря становитиме близько +28 +30 градусів.

20-го червня Схід України, Іспанія, Середземномор‘я, трохи Франції, Скандинавії багато - серед підвищеного атмосферного...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 19 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.