Скандальний народний депутат Верховної Ради XIII скликання, а нині член Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко продовжує журналістську діяльність – він активно веде блоги на "Українській правді" і YouTube-каналі.

Так, у своєму новому відео Лещенко прокоментував ситуацію навколо п'ятого президента Петра Порошенка, а також висловився з приводу рішення Святослава Вакарчука піти з політики.

Але навряд чи хтось вслухався в монолог чиновника, так як всю увагу користувачів мережі було прикуто до анальної пробки, яку екснардеп, мабуть, забув сховати у скриньку.

Сергій Лещенко, скріншот з відео
Сергій Лещенко, скріншот з відео

Варто зазначити, що схожа секс-іграшка є на китайському AliExpress і коштує близько 800 гривень.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

іграшка на AliExpress

Багато людей щиро здивувалися, побачивши таку пікантну річ у кімнаті Сергія.

"Ручний самотик зліва на фоні - це камінг-аут?", "Бачу, пан Сергій зайнялися спортом, тільки англійською кулак - fist, а ось fisting - не бокс. Сподіваюся це не рука Кремля, і навіть не рука Порошенка для управління вами, як лялькою", - пишуть під відео користувачі.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, радикал на пенсії Ляшко обізвав Сергія Лещенка "бородатою жінкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчука не відпустила Рада, але він все одно втік з "Голосу".

Також портал Знай.uа писав, що Ляшка у "протикусючій" масці дмухнув на вулик – "Удавило б, скотиняк!".