У Росії дівчину, яка страждає біполярним розладом, медики випадково прийняли за психічнохвору та помістили в медзаклад, де жорстоко над нею знущалися та змушували ходити голою перед іншими пацієнтами.

Про цей моторошний інцидент розповіла московський психолог Еріка Байрамова, до якої на сеанс і прийшла потерпіла.

"Це сталося з однієї з моїх клієнток і це сталося в Москві. Я працюю з нею майже два роки і вважаю її успіхи одними з найкращих в моїй практиці. Крім роботи зі мною, дівчина проходить лікування у психіатра у зв'язку з біполярним розладом (БАР) і приймає призначені лікарем препарати. Тиждень тому вона закрутилася і забула випити ліки протягом дня. І вирішила, щоб не втрачати дозування, випити все на ніч (7 таблеток). В результаті вона відчула себе погано і викликала швидку", - пише вона.

Лікарня
Лікарня

В результаті медики, які приїхали на місце, подумали, що остання намагалися скоїти самогубство та за допомогою залякувань змусили дівчину поїхати в психлікарню, де ізолювали на 4 дні від світу та жорстко знущалися.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"В лікарні дівчина відразу потрапила в реанімацію, бо в звичайній палаті місць не було. Її насильно роздягнули догола, не давши навіть простирадла, щоб прикритися, і поставили сечовивідний катетер. Ніч моя клієнтка провела в реанімації в компанії трупа, до якого нікому не було діла. Вранці їй принесли простирадло, дали качку, а до вечора перевели до відділення - по лікарні везли голою", - розповідає психолог.

Вже через 4 дні дівчину виписали завдяки чоловіку, який "задовбав" персонал дзвінками: йому дозволили забрати її з цього храму охорони здоров'я.

"Можу сказати чесно, це перший сеанс за всю мою практику, коли я не змогла втриматися в терапевтичної позиції і зберігати "гарне обличчя". Я була в жаху! Мені соромно, що в психіатрії, в області до якої я себе відношу, все ще залишилося подібне ставлення до людей! Мені прикро і боляче, що це сталося з людиною... це насильство і концтабір!", - підкреслила Байрамова.

Скріншот допису

Нагадаємо, У Львові горе-медик відправив жінку додому після аварії - кричала від болю і померла на руках у сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Здерли одяг і зачинили голими: скандал у вінницькій психлікарні прогримів на всю Україну, кати у білих халатах.

Також Знай.ua писав, що У Кличка хочуть об'єднати тубдиспансер і психлікарні, - "Так більше зароблять".