Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Поїздка на море влетить українцям в копійку – з'явилися ціни на "плацкарт" і "купе"

Після ослаблення карантину українці масово кинулися до морського узбережжя. Національний перевізник "Укрзалізниця" потихеньку відновлює залізничне сполучення і вже відомі ціни на поїздки в поїздах на популярні українські курорти. На сайті компанії зазначається, що мінімальна вартість проїзду з Києва до Одеси становить 211 гривень в плацкарті, який прибуває в місто рано вранці.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Влада Зеленського підвищать зарплати вдвічі з 1 вересня

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Медикам другого ланки підвищать зарплату з 1 вересня в середньому вдвічі. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в коментарі Telegram-каналу PavlovskyNews. Раніше медична реформа не враховувала підвищення зарплати лікарям другої ланки. З цієї причини президент Володимир Зеленський доручив уряду підвищити зарплати лікарям з 1 вересня цього року.

Каратнин в Україні, скріншот: YouTube
Каратнин в Україні, скріншот: YouTube

Як перетнути кордон і обійти обмеження карантину – все про поїздку в Польщу

Українці масово їдуть в Польщу на заробітки, студенти повертаються на навчання, сім'ї, які опинилися в розлуці через карантин, намагаються возз'єднатися. Зараз кордон можна перетнути в чотирьох пунктах пропуску: Краковець-Корчова, Рава-Руська – Гребенне, Ягодин-Дорохус і Шегині-Медика.

Сергій Лещенко, скріншот з відео
Сергій Лещенко, скріншот з відео

Лещенко виявився любителем гострих відчуттів? Кулак для анала побачили всі

Скандальний народний депутат Верховної Ради XIII скликання, а нині член Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко продовжує журналістську діяльність – він активно веде блоги на "Українській правді" і YouTube-каналі. Так, у своєму новому відео Лещенко прокоментував ситуацію навколо п'ятого президента Петра Порошенка, а також висловився стосовно рішення Святослава Вакарчука піти з політики.

Але навряд чи хтось вслухався в монолог чиновника, так як вся увага користувачів мережі була прикута до анальної пробка, яку екснардепа, мабуть, забув сховати у скриньку. Багато людей щиро здивувалися, побачивши таку пікантну річ у кімнаті Сергія.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

На Донбасі українські розвідники потрапили до підступної пастки бойовиків

На Донеччині двоє українських військовослужбовців під час розвідки потрапили в підступну пастку і підірвалися на міні. Зараз обох вже госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.