Прес-секретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася з підписниками фото, на якому вона показала себе за процесом, який можна назвати "відпочинком після важкого робочого дня". Так, вона продемонструвала, як п'є каву.

Відповідні світлину з цим помічниця українського лідера оприлюднила на власній Instagram-сторінці, де вже встигла зібрати чималу армію шанувальників.

Так, на фото можна побачити, як Мендель на фоні квітів позує в синьому піджаку та білій сорочі. Водночас вона посміхається та тримає чашечку кави, біля якої також можна помітити пелюстки фіолетових квіток.

Юлія Мендель, фото:Instagram
Юлія Мендель, фото:Instagram

"Кава з квітами - якщо є вільна хвилина", - коротко та лаконічно підписала дану фотографію помічниця Зеленського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зауважити, прес-секретарка частенько любить ділитися різноманітними фотографіями. Наприклад, нещодавно вона показала фото, на яких вона, наважившись на серйозний крок, зробила собі кучеряве волосся.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Секретарка Зеленського Мендель подратувала українців iPhone та новою сукнею - "Можна без маски".

Як повідомляв портал Знай.ua, Мендель розповіла, чи важливіше їй здоров'я за гроші - "Секрет у тому…"

Також Знай.ua писав, що Мендель у масці розкрила українцям очі на тонкощі карантину — не заборонено.