З'явилася інформація, що карантинні заходи можуть продовжити до наступного року в тому випадку, якщо громадяни України продовжать нехтувати умовами безпеки. Про це повідомив голова медичної комісії столиці Олег Гелевей в ході прес-конференції.

Так, за словами голови медкомісії, у зв'язку з значним погіршенням показників інцидентності в Україні карантин може тривати до нового року з подальшим посиленням його заходів.

Також Гелевей зазначив, що говорити про другу хвилю коронавірусної інфекції Covid-19 можна буде в тому випадку, якщо кількість заражених в Україні перевищить 20 тисяч чоловік.

"Хочу повідомити, що результат того, що відбувається - це тотальне нехтування карантинними заходами і якщо так буде продовжуватися далі, то доведеться посилити заходи, а не послабити. І ми повинні бути морально готові до того, що не тільки в Україні, але й у всьому світі карантин може бути продовжений до нового року", - поділився Гелевей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на яких пляжах дозволили купатися киянам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" встановила ціни поїздок в поїзді на популярні українські курорти.

Також "Знай.ua" писав, як перетнути кордон і обійти обмеження карантину.