В мережі Інтернет помітили продаж квартири у Львові, розкішний дизайн якої одночасно нагадує і палаци епохи бароко, і маєток опального прокурора-втікача і злочинця Віктора Пшонки. Оздоблення житлового приміщення явно надмірне й позбавлене смаку, що й викликало кепкування користувачів мережі Інтернет.

Про це повідомляє Telegram-канал Perepichka News з посилання на Facebook-групу "Нерухомість Львова".

Фото Telegram
Фото Telegram

"У Львові невідомий нащадок короля Франциска виставив на продаж свій 5-кімнатний палац епохи Ренесансу. Тільки не показуйте це оголошення Пшонці", - жартують адміністратори Telegram-каналу.

Фото Telegram
Фото Telegram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Саме ж оголошення набагато більш прагматичне: "Продаж Елітної 5-кімнатної квартири. 1.200000$ вул. Новаківського 2/3 ц 220 кв.м., дорогий ексклюзивний ремонт в стилі Ренесансу, вишукані меблі".

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Варто зазначити, що стиль інтер'єру важко віднести до епохи Відродження навіть за його зовнішніми атрибутами. Оселя могла б нагадувати псевдобарокові інтер'єри, але порушення пропорцій і надмірна декоративність відсилають нас скоріше до "бикоко" - жартівливої назви, яку отримали смаки високопосадовців-корупціонерів, які вкладали величезні гроші в маєтки аби досягти ефекту позірної розкоші.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У мережі показали, чим розжився заступник Пшонки, "працюючи на благо України".

Як повідомляв портал Знай.ua, Палаци Пшонки та Януковича через 5 років: вкрали навіть розетку.

Також Знай.ua писав, що Помпезний маєток Ахметова показали всій Україні: "реабілітаційний" палац у стилі Януковича, фото.