Природа і людина скуті "одним ланцюгом", і пов'язані однією метою - вижити. Саме тому люди від початку часів спостерігали за поведінкою комах та інших живих видів на нашій Землі. Стародавні люди були переконані, що деякі "жучки-павучки" могли провіщати багатство, успіх або зміни погоди.

Спеціально для наших читачів ми знайшли деякі з прикмет про комах. Про це стало відомо завдяки сюжету ранкового шоу на одному з українських телеканалів.

Мурахи, скріншот: YouTube
Мурахи, скріншот: YouTube

Мурахи

Ідентична прикмета пов'язана і з мурахами – якщо вони завелися в приміщенні, то виганяти їх відразу не треба – можна чекати поповнення в бюджет.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Таргани, фото: Getty Images
Таргани, фото: Getty Images

Таргани

Наші предки вірили в те, що якщо в будинку з'явилися таргани, то це можна розцінювати як знак з неба. Якщо комахи рудого кольору, то незабаром сім'ю накриє смуток, а якщо чорні – це до достатку і щастя.

Моль

А моль – навпаки не несе з собою нічого хорошого. Крім того, що вона може з'їсти улюблену шубу і шкарпетки, так ще й передвіщає бідність.

Павук, фото: youtube
Павук, фото: youtube

Павуки

Споконвіку вважалося, що павуків, які прийшли в домівку, вбивати не можна – вони провісники щастя і процвітання. А якщо людина побачила павучка, який звисає зі стелі, то незабаром вона отримає хорошу звістку.

Стоноги

Мало у кого не викликає огиду сороконіжка, однак коли ви її побачите, братися за тапок не варто. Це членистоноге передвіщає гарні новини, яких давно чекали. Найкраще акуратно випустити її за поріг, як би в знак подяки за майбутню звістку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вогняне кільце в небі злякає жителів Землі — що це буде і чи варто боятися.

Як повідомляв Знай.uа гнучкість, тонус і антистрес - топ-5 причин почати займатися йогою.

Знай.uа писав, магнітні бурі у кінці червня 2020 - коли чекати удару метеочутливим людям.