В Росії, а точніше Норильську, сталася масова бійка за участю понад 40 молодиків через 14-річну дівчину, з якою хотіли познайомитися всього лише двоє хлопців.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Відзначається, що двоє 20-річних юнаків вирішили познайомитися в мережі з 14-річною дівчиною, але невдало – це помітив старший брат неповнолітньої, який і викликав хлопців на "стрілку".

Скріншот з відео

"20-річні Алі і Камран вирішили написати Фатімат, мовляв, привіт, давай дружити. Школярка стала відповідати незнайомцям, але тут в справу втрутився її старший брат, що випадково побачив листування. Він покликав героїв-коханців "поговорити" в один з дворів. Алі і Камран прийшли "на стрілку" з друзями, брат Фатимат теж", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті зібралося близько 40 чоловік. Незабаром після того, як почалася бійка, на місце приїхала поліція і затримала винуватців масового побиття. На них складено протоколи про дрібне хуліганство.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.ua, "перевертня" в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку