Стало відомо, що в Південній Англії, в місті Суіндон грабіжника заарештували на місці події після того, як той сам викликав рятувальників з проханням про допомогу. Про це повідомляє Metro.

Так, 53-річний грабіжник не зміг самостійно втекти з місця злочину, оскільки застряг ногою у віконній рамі та не міг вибратися самостійно. В результаті, чоловікові довелося викликати рятувальників.

"Коли рятувальники прибули на вказану адресу, то виявили, що чоловік звисає з вікна вниз головою, а тому не може сам вибратися з незручного становища, в яке потрапив", - йдеться в повідомленні.

Поліція, pxhere

На місце події прибули рятувальники, які почекали зі звільненням грабіжника, поки на підмогу не приїхали копи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Намагаючись влізти у вікно він зачепився ногою, в результаті чого завис догори ногами і так і не зміг проникнути в чужий будинок", - зазначили поліцейські.

В результаті, чоловіка заарештували прямо на місці події, і він зізнався у скоєному. 53-річного злодюжку звинуватили в крадіжці зі зломом. Також, у нього були виявлені при собі наркотичні речовини.

Його засудили на термін 18 місяців із зобов'язанням виконання громадських робіт, а також відвідуванням реабілітаційного центру. Більше того, він буде зобов'язаний виплатити штраф.

Поліція, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліцейський з Івано-Франківська, перебуваючи поза службою, затримав небезпечного грабіжника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві невідомі кинули перехожому під ноги гранату та пограбували.

Також "Знай.ua" писав, що під Дніпром на автозаправній станції невідомий чоловік вкрав стільчик з літньої площадки.