Мешканка Нової Зеландії Мадлен Кірке-Сміт виявила у себе рак молочної залози завдяки знімку з власною весілля. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дівчина отримала фотографії з урочистості та помітила велику шишку в області грудей. Вже на наступний день наречена звернулася за допомогою до лікаря, який діагностував їй злоякісну пухлину.

Мадлен зізналася, що вперше помітила зміни в області грудей ще кілька років тому, але тоді їй поставили неправильний діагноз.

"В мене скоро останній сеанс хіміотерапії та подвійна мастектомія в липні. Я поняття не маю, як багато чого з цього можна було уникнути", - поділилася молода наречена.

Фото з весілля, Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

До того ж, дівчина відправила скаргу для зміни професійних стандартів лікарів, щоб у майбутньому скоротити подібні випадки.

Слід зазначити, що рак молочної залози - найпоширеніша онкологічна хвороба серед жінок. Також це захворювання часто розвиває стійкість до терапії та важко піддається лікуванню.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару поділилася щасливими кадрами з медового місяця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 65-річна жінка вийшла заміж за 24-річного хлопця.

Також "Знай.ua" писав, коли і чому люди почали носити обручки на знак любові та вірності.