Найбільш кмітливі мешканці будинку, який вибухнув у Києві, почали виставляти квартири на продаж. Тільки ось чи вийде продати, невідомо. Оголошення про продаж розмістили на відомому сайті olx. Але, на жаль, люди просто залишаться без житла...

Цікаво, що ціни на квартири доволі доступні як для центральної частини міста. Наприклад, за однокімнатну квартиру просять лише 39 тисяч доларів.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Однак мер Києва Кличко розповів, що за попередніми оцінками експертів будинок не придатний до експлуатації. Його будуть розбирати. А найшвидші вже виставили своє житло на продаж на olx.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

За словами глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова, в даний час правоохоронці розглядають дві основні версії трагедії - вибух газу і вибух бомби.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

У мережі публікують відео з місця події, на яких можна побачити, що ціла секція дев'ятиповерхівки грунтовно зруйнована, вибух пошкодив бетонну стіну в торці будинку. Зберігається небезпека обвалу.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Вулиця навколо підірваного будинку досі перекрита. Всі постраждалі мешканці багатоповерхівки зможуть переночувати в інтернаті на Харківському шосе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.

Як повідомляє портал Знай.uа З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.uа писав, що потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП.