Українська комедіантка, учасниця "Кварталу 95" Олена Кравець розглядається як одна з можливих кандидаток на пост міської очільниці Києва. Принаймні, такий висновок можна зробити з соціологічного дослідження, проведеного неназваною компанією.

Про це розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Валерій Калниш.

"Тільки що подзвонили з соціологічної служби і попросили пройти опитування з приводу виборів мера Києва. 15 хвилин. Все як завжди, за винятком одного прізвища в списку можливих кандидатів.

Олена Кравець. Актриса "Квартал 95".

Її, а також Сергія Притулу ті, хто складав опитування, занесли навіть в можливий другий тур з Віталієм Кличком. Цієї честі, зі списку в 10-12 прізвищ, удостоїлися тільки вони (був ще хтось, але я забув). До речі, "Котлети" [нардепа, ресторатора і медіаперсони Миколи Тищенка - Знай.ua] не виявилося в списку взагалі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Слухайте, "Слуги народу", заспокойтеся вже. Досить розглядати країну як скетч-шоу, де ви повинні бути в кожному номері. Не псуйте хоча б Олені життя", - йде мова в оригінальному пості.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

При цьому не відомо, хто є замовником та організатором цього соціологічного дослідження.

У коментарях можливу нову очільницю столиці сприйняли, м'яко кажучи, без ентузіазму.

"Якщо вже така жара - то лисого на прем’єра", - пожартував один з користувачів Facebook.

Цікаво, що на початку червня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вступив з припущенням, що кандидатом в мери Києва може стати жінка. Олена Кравець цьому критерію явно відповідає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "П*ська" Кличка порвала інтернет й підмочила репутацію мера Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Добкін мітить в крісло Кличка.

Також Знай.ua писав, Вибори мера Києва: столицю чекає запекла боротьба Кличка та Пальчевського.