Іноді дурна випадковість може коштувати людині любові усього її життя. Так сталося з Віталіною Ізмайловою. Дівчина переїхала в Москву з маленького сибірського містечка в 2000 році. Тоді їй було 23 роки, вона закінчила інститут і мріяла про успішну кар'єру дизайнера інтер'єрів. У рідному місті такі фахівці попитом не користувалися, а в столиці – цінувалися на вагу золота

Але в Москві вона дуже швидко закохалася і вискочила заміж. У Віталіни народилися двоє дітей-погодок син і дочка. Вона присвятила себе дітям, а її чоловік, Олексій, виявився не настільки лояльним і терплячим, щоб це зрозуміти. До того ж, своїм дітям він ставився прохолодно, і не був у захваті від сімейного життя. Йому більше подобалося пити і гуляти з друзями. Він частенько не ночував вдома. Жінка довго терпіла, але в кінці кінців подала на розлучення.

Весілля, фото nevestam
Весілля, фото nevestam


Далі Віталіна нікого не шукала — її метою було виростити дітей. Вона працювала в рекламному агентстві, і ні в чому не потребувала.

Але через 3 роки любов все ж знайшла її. Вона зустріла ідеального з її точки зору чоловіка. Саша був милий, чарівний, щедрий, дітей прийняв як рідних. І Віта закохалася. Справа йшла до весілля, і пара вирішила жити разом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наречений приїхав на квартиру до коханої, щоб допомогти їй зібрати речі. Коли вони вже збиралися вантажити коробки в машину, прямо під ноги Саші випав фотоальбом. Він з цікавістю почав його вивчати, але раптом завмер і побілів: на фотографії стояли два хлопці, зліва був сам Саша, а праворуч – його заклятий ворог – Олексій. Леха довго прикидався іншому, а сам втягнув хлопця у фінансові махінації і борги. Саша трохи не потрапив у в'язницю, але дивом зміг довести свою невинність.

Успішний чоловік, фото freepik
Успішний чоловік, фото freepik

Віталіна показала пальцем на Льошу і розповіла, що її колишній чоловік зі своїм приятелем. Сашу вона на фото не дізналася – той з роками сильно змінився, схуд, відростив бороду.

Ця інформація оглушила чоловіка і вибила з колії. Впустивши альбом з рук, він сказав: «Весілля не буде». Саша переніс всі речі назад в квартиру Віталіни і поїхав. Більше вони не зустрічалися, хоча Віта довго намагалася його знайти.

Сам Саша пояснює свій вчинок тим, що не захотів виховувати дітей свого ворога. Він зрозумів, що хорошим батьком їм не стане. До того ж, після того, як він дізнався правду, то й до Віталіні швидко охолов. Чоловік розуміє, що поводиться нерозумно і неправильно, але вже не може нічого змінити. Емоції сильніші за нього: старі образи і спогади не дали б йому бути щасливим з Віталіною. Він упевнений, що прийняв правильне рішення. Кожен з них, на думку Сашка, ще зустріне свою справжню любов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як скрасити вечір після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фахівці попередили про головні симптоми кризи у відносинах.

Також "Знай.uа" писав, які помилкові судження про секс можуть зіпсувати відносини.