Минула доба на Донбасі минула дуже гаряче. Найманці Путіна 10 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, вони плювати хотіли на зобов’язання щодо припинення вогню. Про це йдеться у ранковому зведенні ООС у facebook.
Так, 21 червня противник застосував проти наших воїнів заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
Також посіпаки Путіна здійснили обстріл населеного пункту в Донецькій області.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Для придушення вогневих засобів загарбників українські воїни оперативно дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого ворог припинив свою активність.
Активізувався ворог поруч з населеними пунктами Кримське, Залізне та Шуми і неподалік Новотошківського, застосувавши при цьому заборонені 82-мм міномети.
Проти оборонців Старогнатівки противник спочатку використав протитанкові ракетні комплекси, а згодом – гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Мирні жителі на Донбасі
Мирні жителі на Донбасі

Російські окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс "Корнет" калібру 152 мм і наразили на небезпеку мирних мешканців, які проживають поблизу лінії зіткнення в населеному пункті Бердянське. Протитанкова керована ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Внаслідок ворожої агресії один український боєць отримав поранення.
Від початку поточної доби зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню. У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій окупантів. Загарбники отримали адекватну відповідь від українських воїнів. Втрати противника уточнюються.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"