Українцям показали, як у ВСУ лікують хворих солдатів. В "палаті-лазареті" на Яворівському полігоні у жахливих умовах "лікуються" хворі військовослужбовці 21 батальйону. Про це повідомила мати одного з військовослужбовців у facebook.

"Вже десять днів з температурою, головна біль кашель, а лікарі навіть не намагаються просто перевірити хворих на короновірус, бо немає тестів так може привезти пересувну флюорографію. Просто скотське відношення до наших захисників вітчизни. Не можуу дозвонится до сина, напевно телефон забрали, с ранку проснулась в тревозі, обличчя палає. Написав, що не було світла і телефон розрядився", - опублікувала жінка крик душі, додавши відео з полігону.

Яворівський полігон, палата лазарет для больних, 21 бат. Вже десять днів з температурою, головна біль кашель,а лікарі даже не слухаються просто перевірити хворих на короновірус бо немає тестів так може привезти передвежну флюорографію. Просто скотске відношення до наших захисників вітчизни. 21.06.2020рік. Не могу дозвонится до сына, наверно тел забрали, с утра проснулась в тревоге, лицо горит 13.01. .21.06.2020. Написал что не было света и тел разрядилмя 21.57 21.06.2020 р. Уже есть результат, перевели всех в чистую палатку, сделали анализ на ковид у всех кто болеет. Велика подяка всім хто допомагав нашим захисникам. Коли ми разом то ми сила яку неможливо побороти

Geplaatst door Анастасія Володимирівна Мухіна op Zaterdag 20 juni 2020

Як видно на відео, у так званій палаті води по кісточки, військові ходять по рідині. Один з них вже 10 днів лежить тут з температурою, його мучить головний біль, кашель. Лікарі солдат навіть не слухають, не перевіряють на коронавірус, тому що немає тестів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вже після публікації даного відео з’явився результат, перевели всіх в чистий намет, зробили аналіз на ковід у всіх, хто хворіє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"