Українцям показали, як море забирає сушу під курортним селищем Коблево на відео зняли величезний зсув, довжина якого досягає 600 метрів. Відео опубліковане на youtube-каналі Зоотропи.

Як повідомляє автор ролика, такі зсуви відбуваються по всьому чорноморському узбережжю, а в Україні немає державних і обласних програм щодо висаджування дерев та збереженню схилів і обривів.

Зсув, фото: youtube
Зсув, фото: youtube

Зсув, фото: youtube
Зсув, фото: youtube

"Плавно вся Україна йде під воду. Якщо так продовжуватиметься, то буквально рік-два і дійде до дороги", - вважає автор відео.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На відео видно гігантські тріщини і свіжообвалений зсув землі. Автор ролика показав провали і щілини у землі, частина може поїхати у будь-якиц момент. Тож охочим пофотографуватись на тлі стихії, слід бути вкрай обережними, аби не загинути.

Диво, що в тих місцях немає баз відпочинку і будинків, але таке може статися в будь-якій точці узбережжя де високий обрив. На превеликий жаль в нашій країні немає державних і обласних програм щодо висаджування дерев та заощадження схилів і обривів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пісочок, море, іржавий танкер - судно Delfi стало визначною пам'яткою в Одесі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" актриси "Чоловічі серця біля ніг".

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа.