Після страшного вибуху у столиці попрацювати довелося не тільки людям. Так, ДСНС України показали милі фото волохатих рятувальників, які теж завзято працювали, допомагаючи відшукувати виживших під завалами будинку, повідомляє Знай ЮА з посиланням на Facebook сторінку ДСНС України.

"Без паніки, будь ласка, на місці події працюють професіонали. Пліч-о-пліч із рятувальниками до ліквідації наслідків вибуху у житловому будинку на вул. Соломії Крушельницької 1/5 залучений і наш хвостатий спецназ. У тридцятиградусну спеку вони продовжують шукати постраждалих і тих, кому необхідна допомога. Наші вірні помічники, чий гострий нюх не може замінити жоден продукт технічного прогресу", - пояснили у дописі ДСНС України.

Без паніки, будь ласка, на місці події працюють професіонали ✔️ Пліч-о-пліч із рятувальниками до ліквідації наслідків...

Geplaatst door ДСНС України op Zondag 21 juni 2020

Українці у коментарях одностайно підтримали рятувальників та їх чотирьохлапих спецназівців, внесок яких важко переоцінити.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коментарі з Facebook ДНДС України
Коментарі з Facebook ДНДС України

Як писав Знай, постраждалих від вибуху будинку в Києві переселять в школу-інтернат. Повідомляється, що мешканців будинку на Позняках, який постраждав від вибуху перемістять в установу на Харківському шосе, 121. В інтернаті заявили, що готові прийняти до 80 осіб. Кількість переселених мешканців будинку в даний момент не відома. Постраждалі прибувають постійно і заселяються в двох-, трьох - і чотиримісні кімнати. В інтернаті є душові кабінки, загальна кухня і багато спальних місць.

Також Знай повідомляв, як народний обранець Микола Тищенко привіз мешканцям зруйнованого будинку в Києві лимони та порадив людям, які за хвилини втратили все, пити воду з лимоном, аби подолати наслідки стресу.

Так, кандидат у мери Києва, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко приїхав на місце вибуху в будинку по вулиці Соломії Крушельницької і пригощав постраждалих цитрусовими.

“Тищенко приніс вітамінів, і пішов радитися з Аваковим. До Аваков не пускають і проганяють", - написала журналістка, і прикріпила до посту фотографію Тищенка.

Нагадаємо, що 21 червня в 10.00 в Дарницькому районі Києва в десятиповерховому житловому будинку стався вибух. За попередніми даними, газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.