Найстарший стрибун у світі родом із Південної Африканської Республіки розбив усі стереотипи про пенсіонерів. Кіт Мор у віці 96 років стрибнув на еластичному тросі з висоти майже 216 метрів. Незважаючи на свій літній вік, ветеран Другої Світової війни здійснив стрибок з мосту Блукранс в Західному Кейпі.

Кіт Мор, фото youtube
Кіт Мор, фото youtube

Стрибки на еластичному тросі – один з найбільш вражаючих способів підняття рівня адреналіну. 96-річний Мор Кіт зважився випробувати це на собі і потрапив в книгу Гіннеса як найстаріший чоловік, коли-небудь стрибав на еластичному тросі.

Мало того, Кіт не просто стрибнув, а стрибнув з височенного південноафриканського Західного мису висотою 708 футів. Не всі молоді спортсмени зважуються на такий значний і ризиковий крок.

Так в 2010 році був зафіксований світовий рекорд зі стрибків з висоти у віці 96 років, досить-таки похилому віці для подібних акробатичних атракціонів. З того часу ще нікому не вдалось перескочити драйвового дідуся.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, китаянка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса завдяки велетенським віям

Як повідомляв портал Знай.ua, українець вписав своє ім'я у Книгу рекордів Гіннеса

Також Знай.ua писав, тисячі близнюків об'єдналися для світового рекорду