Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 38 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин в Україні, скріншот відео
Карантин в Україні, скріншот відео

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 23 червня в країні кількість заражених перевищила 38 тисяч. Зафіксовано 23 нових летальних випадків та ще 314 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 800 нових інфікованих.

"23 червня (станом на 9:00) в Україні 38 074 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1035 летальних, 16 956 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 833 нові випадки. Загалом проведено 580 814 тестувань методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло більше 81 тисячі повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 23 червня 2020 року до Центру надійшло 1278 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 81 125 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні продовжено карантинні заходи до 31 липня 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові швидка з зараженим чоловіком ледь прорвалася до лікарні крізь оскаженілий натовп.

Також "Знай.ua" писав, що Максим Степанов приїхав з перевіркою до Львівської області.