Здавалося б звичайне повідомлення про затримання підозрюваного в пограбуванні. Таких багато щодня бачимо в ЗМІ. Але на цей раз цось пішло не так - кадри шквального вогню у приміщенні налякають навіть снайпера. Про це відомий ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній поміркував на своїй сторінці у Іnstagram.

"Ось поліція повідомляє про те, що Корд провів успішну спецоперацію. Після того, як оголосили "працює поліція" - зловмисник відкрив вогонь і поранив спецназівців. Їм довелося відкрити вогонь у відповідь і поранити в ногу стрільця. У розпорядженні редакції є унікальне відео, про яке не підозрюють ті, хто вирішив сховати від громадськості що ж там відбувалося насправді. Адже дивно, що затриманий помер від "попадання в ногу". І його смерть не потрапила ні в які зведення. Питань багато", - йдеться у повідомленні.

За словами Стогнія, з самого початку самої операції щось пішло не так, коли дві групи кордівців, стоячи один проти одного, відкрили шквальний вогонь в закритому приміщенні. Ймовірно, самі ж ранять один одного і списують це на "раптово померлого".

"Я не маю жодних симпатій до злочинців. Але розумію: коли немає контролю за правоохоронними органами і особливо, за їх спецпідрозділами, то вони перетворюються в монстрів. Вони несуть загрозу суспільству", - підсумував Стогній.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За його словами, самі поліцейські гинуть через непрофесійне планування операцій. Ніхто не робить висновків з Княжичів - і вони повторюються знову і знову...

Варто зазначити, що нещодавно перестрілка трапилась між грабіжником та поліцейськими у Чернівцях. Є поранені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Костянтин Стогній звернувся до всіх українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній "наїхав" на реформу поліції.

Також Знай.ua писав, що навіть кози від перезбудження після кави скачуть до ранку - як ароматний напій впливає на організм.