Державний банк "ПриватБанк", який буквально кілька років тому належав приватним акціонерам, не може прожити й дня без скарг клієнтів. На цей раз, українець заявив, що банк безпричинно заблокував його рахунок на декілька місяців. Про це стало відомо завдяки його відгуку на офіційному сайті Міністерства фінансів.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

Так, чоловік поскаржився на "ПриватБанк" на те, що він заблокував його рахунок строком на 2 місяці, при цьому ніяких пояснень не було пред'явлено. Українець надав всі документи, а також безліч разів звертався за допомогою до начальника служби безпеки. Однак, у відповідь він отримав лише очікування без засобів до харчування та проживання.

"Заблокував банк рахунок на 2 місяці без пояснення причин, подав всі документи, ходив 50 разів у відділення до начальника служби безпеки, а він відповідає, що все написав і всі папірці здав, і каже чекайте, так напевно можна чекати поки з голоду не помреш!" - написав клієнт банку.

Скарга клієнта, скріншот Мінфін

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ПриватБанк запідозрили в методах мікрофінансових організацій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк без попередження знизив кредитний ліміт на рахунку українця.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові викладачка привласнила чужий гаманець перед камерами ПриватБанку.