В Україні триває літній сезон, а разом з ним і час карантину. Багато громадян, після ослаблення карантинних заходів, встигли заробити першу зарплату, і звичайно хочеться порадувати себе і своїх близьких смачною їжею, хоча б навіть і з супермаркету. Однак і тут може чекати неприємний сюрприз, від якого навіть маска спаде. Українець натрапив у магазині Varus на зіпсовану ковбасу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Елітна ковбаса в #Varus, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Елітна ковбаса в #Varus, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

Елітна ковбаса в #Varus, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Елітна ковбаса в #Varus, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Елітна ковбаса #Varus. Покупець виявив на прилавку зіпсовану варено-копчену ковбасу. Незважаючи на термін придатності, який ще не закінчився, до вживання вона, схоже, більше не годиться. #Дніпро", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також варто зазначити, що автори пояснили, що потрібно робити в тому випадку, коли ви як клієнт потрапляєте на такий обман.

"Що робити, якщо побачив на прилавку зіпсований продукт? - Перш за все, потрібно звернутися до адміністрації магазину з вимогою прибрати прострочений чи неякісний продукт; - Якщо вам відмовили, ви маєте право написати скаргу - і магазин зобов'язаний її розглянути; - У разі, якщо перераховані вище дії не дали результату - сміливо відправляйте скаргу до Держспоживчслужби - (044) 279 12 70", - додали в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянка начепила на груди Путіна і потрапила під жорстку роздачу.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом осатанілі чоловіки схопилися за ковбаски - жодної краплі сорому.

Знай.uа писав, українець викрив акції ЕКО-маркету - "Обманюють найнахабнішим чином".