Президент України Володимир Зеленський записав відео, в якому розповів, як викрив недобросовісних далекобійників. Виявляється, глава держави під виглядом простого користувача зареєструвався в інтернет-співтоваристві і побачив дещо цікаве. Далекобійники обговорювали, за яким трасах їхати з перевантаженими фурами, щоб не потрапити на трасу. Президент, з властивою йому безпосередністю, назвав потенційних порушників “засранцами”, і пообіцяв до них дістатися.

“Ми працюємо, намагаємося зробити щось для України а ви… Не можете допомогти, то хоч би не заважали,” — докорив далекобійників Зеленський.

Володимир Зеленський

Він також довів до відома порушників те, що ремонт одного кілометра дороги коштує країні в 1 мільйон доларів. І поки уряд Зеленського ці дороги ремонтує, далекобійники з перевантаженням їх просто розбивають.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ви, звичайно, розвеселили мене, і розвеселили всіх.. Але хотів би вам сказати, що ви, хлопці, засранці Володимир Зеленський

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський після року президентства згадав про аннексированном Росією Крим.

Як повідомляв Знай. ua Зеленський закликав українців "включить" мозок і задуматися про ближньому своєму

Також Знай.іа писав, що Зеленський пообіцяв особисто взятися за Чернігівську область.