Представники ЛГБТ-спільноти прокоментували вивішений райдужний прапор на монументі "Батьківщина-мати" у Києві. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу PavlovskyNews.

"Ніякого підтексту або осквернення пам'ятника не було, у нас була ідея просто піднести ідею рівності всіх і не більше. Тим більше в нашій країні, в яку б дату ми це не зробили, нас би все одно облили брудом", - пояснив член організації "Ліга", який побажав зберегти анонімність.

#Мамазрозумієтапідтримає

#Мамазрозумієтапідтримає Батьківщина-мати за рівність для всіх! Великий ЛГБТ+ прапор сьогодні майорить над усім Києвом. Дякуємо Dronarium Украина за #prideinair

Geplaatst door KyivPride op Zondag 21 juni 2020

За його словами, депутати і чиновники, які негативно відреагували на ініціативу активістів – "недалекі люди з радянським поглядом на життя".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ну недалекі люди з радянським поглядом на життя. Або, швидше за все, люди, у яких поняття "толерантність" взагалі відсутнє",- посміявся співрозмовник, відповідаючи на питання про співпадіння дат 22 червня і марш рівноправності.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, активісти KyivPride завдяки квадрокоптеру "підвісили" райдужний прапор до меча "Батьківщини-Мати". На відео все виглядає так, ніби монумент і справді тримає прапор.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада виступила проти криміналізації злочинів стосовно ЛГБТ.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні відкрився перший у світі інтерактивний музей прийняття ЛГБТ.