У вересні в Україні пройдуть вибори до місцевих рад. Партії ретельно готуються до них, вибирають кандидатів, які виступлять під їх прапорами. Особливо ретельно підходять до вибору в партії “Слуга Народу”. І дійсно, в справжню народну партію потрапити не так просто. Для цього потрібно відповідати певним вимогам. Наприклад, бути “робочої бабою”.


В мережу потрапило відео, на якому керівники “Слуги Народу” Арахамія і Корнієнко обговорюють одну з кандидаток на місцеві вибори. При цьому вони абсолютно не соромляться своїх слів перед камерою. “Ти бачив?”, “Робоча баба”, “Така піддута трохи, але нічого”, оцінюють кандидата Арахамія і Корнієнко. Цікаво, як вони збираються виграти місцеві вибори? Зібрати голоси тільки чоловічого населення, яке може проголосувати, і при цьому їм ще цікаві дівчата – цього, швидше за все, не вистачить.


Дівчатам, які перебувають у партії “Слуга Народу”, після таких “оцінок” має бути щонайменше неприємно. Подивимося, чи полетять після таких заяв від Арахамии і Корнієнко на стіл партквитки від дівчат.

Як повідомлялося раніше, 15 червня в Києві проходило два паралельні мітинги прихильників і противників проросійського блогера Анатолія Шарія. Через два дні на станції метро «Театральна» сталася бійка з участю чоловіків, одягнених в одяг з символікою блогера. 23 червня в Житомирі голову міського осередку партії Шарія побили, після того як він бризнув сльозогінним газом в обличчя ветерану АТО.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще