Шахраї вирішили нажитися на горі 18-річної Анастасії Недашковської, яка втратила сім'ю під час вибуху і обвалення десятиповерхівки на київських Позняках.

Про це повідомила прес-секретар ДСНС Світлана Водолага на своїй Facebook-сторінці.

"На жаль, у наш час зустрічаються випадки, коли на людському горі наживаються інші... Наші психологи працюють на місці вибуху в житловому будинку по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, постійно надають психологічну допомогу постраждалим, зокрема і дівчинці Анастасії, яка втратила в цій трагедії свою сім'ю... Так от, в соціальних мережах, час від часу, почали з'являтися пости з номерами карток для збору коштів для допомоги Насті!", - розповіла вона.

Настя Недашковська з матір'ю, фото ТСН
Настя Недашковська з матір'ю, фото ТСН

Настя Недашковська з батьком, фото ТСН
Настя Недашковська з батьком, фото ТСН

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Чиновниця прикріпила скріншот чергового поста аферистів і заявила, що дівчина не знає особу, яка нібито збирає для неї кошти.

"Анастасія не знає тої, хто збирає для неї гроші... Сподіваюся, адже хочеться вірити в краще, що це дійсно "збір для Насті", - додала Водолага.

Прес-секретар ДСНС попередила тих, хто "вирішить використовувати трагедію Анастасії для власної наживи", що у рятувальників є номери карток усіх справжніх благодійників.

Про те, що напишу - дуже важливо! Гадаю, що колеги-журналісти підтримають мене!!! На жаль, у наш час трапляються...

Geplaatst door Светлана Водолага op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни об'єдналися для порятунку осиротілої дівчини – мама, тато і братик загинули на Позняках під завалами.

Як повідомляв портал Знай.uа, рятувальники витягли з-під завалів на Позняках п'ять покалічених тіл.

Також портал Знай.uа писав, що київських рятувальників звинуватили в крадіжці речей жертв вибуху на Позняках.