Погода в Україні 24 червня нарешті порадує людей, які ненавидять спеку. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. За словами відомого метеоролога, завтра в Україні нарешті спаде спека. Середня температура повітря по країні знизиться з 30-32 градусів до 23-27 градусів вище нуля. На Заході буде ще прохолодніше – 20-25 градусів. Жарко буде тільки на Півдні та Сході – до 30 градусів тепла.

Крім того, завтра Україну накриє чергова хвиля грозових дощів. Зокрема, над територією нашої країни нависне циклон Rosemarie. Крім того, дощової погоди посприяє і перенасичений вологою повітря. Практично по всій території України пройдуть сильні зливи. Винятком будуть лише Сумська, Харківська та Луганська області. Також Діденко попереджає про складну ситуацію на Прикарпатті та Буковині, де залишається висока ймовірність паводків.

У столиці завтра також очікується сильний дощ з періодичними грозами. Температура повітря впаде до 23-25 градусів вище нуля.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на тернопільщині старі дерева падають на дорогу і машини.

Також Знай писав, що над Тернопільщиною пронісся торнадо і налякав місцевих жителів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що стихія перетворила поле в болото з невеликим водоспадом.

.