Партія “Слуга Народу” примудрилася “вляпатися” у гучний скандал. Це сталося через публікацію відео, на якому “перші особи” партії Олександр Корнієнко і Давид Арахамія обговорювали кандидата на участь у місцевих виборах. “Робоча баба”, заявив один з них.
Соціальні мережі негайно відреагували на це відео. У перші ж хвилини після його публікації з'явилася величезна кількість коментарів і жартів з приводу слів Арахамии і Корнієнко.

Наприклад, відзначився блогер Антон Ходза. “Хотів би нагадати, що справжня робоча баба - це Юлія Володимирівна Тимошенко”, написав блогер. “Бо вона денно і нощно працює, щоб зупинити геноцид та зубожіння. Всі інші – фейк”, іронізує Ходза.

Антон Ходза

на Жаль, Юлію Володимирівну “Слузі Народу” роздобути у свій штат точно не вийде. Тому доведеться шукати власних “робочих баб”. Правда, хотілося б, щоб вони працювали саме в тому сенсі, якому потрібно народу, а не в тому, який мали на увазі Корнієнко та Арахамія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, в мережу потрапило резонансне відео, на якому керівники "Слуги Народу" Арахамія і Корнієнко обговорюють одну з кандидаток на місцеві вибори.

Як повідомляв портал Знай.uа, "слуги народу" Зеленського в Дніпрі об'їлися італійськими делікатесами на 6 мінімалок.