Легкомоторний літак марки Cessna розбився в штаті Чіуауа на півночі Мексики. Загинули всі шість осіб, що знаходилися на борту, в тому числі декілька неповнолітніх дітей.

Джерело: газета Milenio.

Відомо, що повітряне судно прямувало в сусідній штат Сіналоа. Дані про причини трагедії не було оприлюднене. Влада приступила до розслідування всіх обставин авіакатастрофи.

На щастя, літак не пошкодив інфраструктури і не зачепив сторонніх людей. Після падіння літак загорівся. Уламки палаючого судна знайшли в районі кордону штатів.

авіакатастрофа в Пакистані, фото Sky News
авіакатастрофа в Пакистані, фото Sky News

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У прокуратурі Мексики говорять, що молоді люди, котрі знаходилися в літаку, просто подорожували. Вже відомо, що пілотові було 42 роки, а його пасажирам лише – 23 роки, 12, 13, 14 і 15 років. ЧОму з ними не було батьків, невідомо... Страшна трагедія для всіх родин. У пасажирів не було жодного шансу на порятунок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аеропорт – на замок: через авіакатастрофу під Львовом люди опинилися в пастці, що відбувається.

Як повідомляв портал Знай.ua, Всі загинули чи знайшли живих: авіакатастрофа в Пакистані обростає дивними деталями.

Також Знай.ua писав, Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані: версії, експертна думка, що відомо.