У червні 2014 року бойовики збили на Донбасі гелікоптер із групою фахівців СБУ, які виконували спецзавдання.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Пам'яті Володимира Шкіри, Ігоря Горбенко, Олександра Петрищука та Марка Шпака

24 червня 2014 року під час виконання завдання на сході України загинули четверо героїв СБУ — підполковники Володимир Шкіра та Ігор Горбенко, капітан Олександр Петрищук, старший прапорщик Марк Шпак. Перед загибеллю група фахівців СБУ встановила на горі Карачун поблизу Слов’янська спеціальну апаратуру, щоб фіксувати факти порушення терористами домовленостей про припинення вогню. Виконавши завдання, гелікоптер із групою піднявся в небо. А вже за дві хвилини був збитий бойовиками з переносного зенітно-ракетного комплексу. Очевидці бачили: озброєні терористи чекали, поки вертоліт підніметься вище. Менше ніж за два тижні Слов’янськ був звільнений від терористів... Герої не вмирають!

Geplaatst door Служба безпеки України op Woensdag 24 juni 2020

У СБУ повідомили, що група поверталась із завдання на борту МІ-8. Терористи влучили у гелікоптер з переносного зенітно-ракетного комплексу. Загинула вся група - четверо співробітників СБУ, двоє бійців ЗСУ і троє членів екіпажу.

"24 червня 2014 року під час виконання завдання на сході України загинули четверо героїв СБУ — підполковники Володимир Шкіра та Ігор Горбенко, капітан Олександр Петрищук, старший прапорщик Марк Шпак", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Відомо, що перед загибеллю група фахівців СБУ встановила на горі Карачун поблизу Слов’янська спеціальну апаратуру, щоб фіксувати факти порушення терористами домовленостей про припинення вогню. Виконавши завдання, гелікоптер із групою піднявся в небо. А вже за дві хвилини був збитий бойовиками з переносного зенітно-ракетного комплексу.
Очевидці бачили: озброєні терористи чекали, поки вертоліт підніметься вище. Менше ніж за два тижні Слов’янськ був звільнений від терористів...

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"