Нардепка від "Слуги народу" Галина Третьякова потрапила в гучний скандал після свого відео, в якому вона розмірковує про те, чи потрібно виплачувати безробітним соціальну допомогу.

Глава парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів, нардеп від фракції Слуга народу Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти "дуже низької якості".

"Коли ми надаємо гроші для дитини, яку народжують не для того, щоб надати їй рівні права, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримуємо дітей "дуже низької якост". Пізніше вони теж "сідають" на державні гроші", - заявила вона.

Третьякова зазначила, що Великобританія дуже жорстко ставиться до непрацюючих. Вона підкреслила, що екс-заступник міністра соцполітики цієї країни навіть колись сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований.

За її словами, раніше так поступали з жінками, які не мали вищої освіти, і влада Сінгапуру - стерилізували.

Антисоціальний світогляд Г.Третьякової

Україна - соціальна країна? Можна вважати антисоціальний курс державної політики, коли керівниця комітету соціальної політики Верховної Ради #ГалинаТретьякова після пропозицій «наїджати та дискримінувати найманого працівника» вже захопливо наводить приклади про «каструвати та стерилізувати» Ось така вона «нова нормальність» за світоглядом нардепки СН Це і про «дітей дуже низької якості», і про «потрібно стерилізувати»…., і про барське ставлення Ось слухаєш ії брєд і думаєш: А чому вона з мільонних зарплат наглядових рад мовчить, премії по триста – чотриста тисяч в міністерствах та ЦВК….може на них потренується? Чи боїться? І нічого, - каже вона. Спочатку обурюються та протестують, потім замислюються, потім стають прихильниками….класичне вікно Овертона Слухайте, робіть перепост та розголос. P.S. До речі, ця нардепка таки протягнула рішення комітету який вона очолює щодо рекомендації розглянути на цій сесії антипрофспілковий законопроект 2681. І це попри те, що Петиція «не розглядати законопроект 2681» набрала необхідні 25 000 голосів. Далі буде…

Geplaatst door Страйком "Заради Майбутнього" op Vrijdag 29 mei 2020

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Відео викликало шквал критики в соціальних мережах. Користувачі нагадали нардепці, що раніше нацисти ділили людей на "якісних і неякісних".

У зв'язку з цією ситуацією в Раді Федерації профспілок зажадали відставки Третьякової, звернувшись з відповідним листом до спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Постійна комісія Ради з питань рівності чоловіків і жінок звинуватила нардепку в "антисоціальній та антигуманній позиції".