25 червня — день, коли краще сховати емоції в невидимий ящичок, і діяти згідно здоровому глузду. Спокуси будуть сипатися на вас, як з рогу достатку. Завдання із зірочкою — вміло їм протистояти і вибирати тільки дійсно творчий і корисний шлях для себе. В сімейних та любовних відносинах більшість знаків Зодіаку чекають гармонія і спокій.

Овен

На початку дня є ймовірність великої неприємності. Але засмучуватися не варто, як би не тягнуло. Замість того, щоб лити сльози, увімкніть фантазію, застосуйте творче начало і рішення прийде в голову саме. Ви вийдете переможцем із будь-якої скрути, а ваші вороги будуть кусати лікті.

Телець

Девіз дня 25 червня у Тельців — “Більше справи, менше слів”. Постарайтеся тримати свої плани при собі — так ви заощадите енергію на втілення їх у життя. У цей день небажано звертатися до магів, ворожок та інших езотериків — дуже висока ймовірність зустріти шарлатана.

Тельцям протипоказано ходити до ворожок (фото з відкритих джерел)

Близнюки

У цей день настане довгоочікуване взаєморозуміння з родичами. Ви можете говорити з близькими людьми на будь-яку тему, і зустрінете підтримку і увагу. Та й загалом, в цей день ви відчуєте підтримку друзів, батьків, коханих. Сміливо беріться за будь-яку задачу — разом у вас все вийде.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Рак

Цікавий день! Зірки кажуть, що вам з високою ймовірністю зроблять пропозицію руки і серця, або ж почнуться нові відношення. Сімейним ракам рекомендується приділити максимум тепла, часу і уваги другій половинці і дітям, якщо вони є. Щасливі очі коханих надихнуть вас на нові подвиги.

Раків з високою ймовірністю очікує заручини (фото pixabay)

Лев

Гроші потрібні для того, щоб їх витрачати. Чудовий день, щоб перестати ґвалтувати себе економією і нарешті побалувати купівлею, подарунком, відвідуванням театру чи кіно, шопінгом, салоном краси. Постарайтеся, щоб сьогоднішній день був багатий враженнями — і ви довго його не забудете. А ось на роботі ловити нічого — там Леви 25 червня хапати зірок з неба не будуть.

Діва

Сьогодні ключ до успіху лежить у вашому дитинстві. Згадайте, чим захоплювалися і про що мріяли, і спробуйте обережно рухатися в цьому напрямку. Якими б наївними не здавалися дитячі мрії, дорослі відчувають себе нещасливими саме тому, що відмовилися від них. Ви не повернете дитинство, але можна спробувати в нього злегка впасти. І ще: постарайтеся не давати серйозних обіцянок, можливі труднощі з їх виконанням.

Щастя Дівам принесуть дитячі мрії (фото pixabay)

Терези

Якість дня — самоконтроль. Сьогодні виникне велика спокуса опустити руки і вдатися нічогонероблення. Наприклад, вам захочеться подивитися телевізор замість вечірньої прогулянки, поїсти тортика замість обіцяної собі дієти, почитати книжку замість прибирання будинку. Не порушуйте самодисципліну — вона вам ще знадобиться.

Скорпіон

Настрій дня — романтика. Ви будете літати в хмарах і відчувати себе немов в рожевому тумані. Дуже ймовірно, що причиною тому стане закоханість, але не обов'язково. Це може бути приємна звістка, передчуття поїздки до моря або почуття світлої ностальгії. Дозвольте йому, такому нехарактерному для вашої уїдливою натури з вогником, володіти вами, і ви відкриєте нові грані себе.

Скорпіони заблукають в рожевому тумані, але цього будуть тільки раді (фото pixabay)

Стрілець

Заняття дня — креатив і дизайн. В цей день корисно займатися творчістю — таким як поезія, музика, живопис. Якщо ви далекі від цього — спробуйте змінити обстановку в будинку, колір фіранок, розташування фікуса — та що завгодно! Енергія прийде у ваше життя через творення. Хороший день, щоб зайнятися благодійністю.

Козеріг

25 червня — день, який найкращим чином підходить для саморозвитку, навчання новому, набуття навичок, з якими ви раніше не ототожнювали себе. Спробуйте піти в автошколу, якщо поки не вмієте водити, або прикупити сертифікат на курси іноземної мови.

Водолій

У цей день ви будете в центрі уваги. Люди навперебій захочуть з вами спілкуватися і знати про вас більше, можна наситити день відразу кількома зустрічами поспіль. Корисно буде побачитися з наставником або людиною, який представляє собою авторитет для вас у певній сфері. Цінний обмін досвідом та приємні враження гарантовані.

Зустріч з наставником дасть цінні плоди Водоліям, фото з відкритих джерел

Риби

Мрійливих Риб 25 червня поглинуть побутові клопоти, але вони будуть приємними. Вечір ідеально підійде для зустрічі гостей, неквапливих прогулянок в красивих місцях, ностальгії, перегляду сімейних фотоальбомів і медитативних практик.