Двоє українських водіїв зазнали тяжких тілесних травм через напад польських далекобійників. Інцидент стався у Німеччині в зоні відпочинку Fürholzen Ost увечері 20 червня. Один з українців госпіталізований, поліція не виключає спроби вбивства.

Джерело: німецьке видання Süddeutsche Zeitung.

Як повідомляє преса, причиною конфлікту стала відмова українців випити горілки разом з поляками. 47-літній і 60-літній далекобійники вели мирну бесіду на лавці у зоні відпочинку, коли до них підійшов п'яний чоловік з пропозицією випити. Громадяни України відмовилися, і щоб уникнути сутички, спробували піти з місця подій і сісти у кабіну вантажівки, але захистити їх це вже не змогло.

Далекобійники, фото: wz.lviv.ua
Далекобійники, фото: wz.lviv.ua

40-річному нападнику "допомагав" його співвітчизник. Зловмисники били українців "залізним прутом" (імовірно, шматком арматури), одного з водіїв витягнули з авто, повалили на землю, били ногами і душили рушником.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місце бійки було викликано поліцію, громадян Польщі було затримано. Одного з постраждалих було відправлено до лікарні. Характер завданих побоїв та їх серйозність, за повідомленнями ЗМІ, можуть показувати наявність мотиву вбивства.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У маршрутників іконки, у далекобійників - каністра - розсекречено найбільшу хитрість водіїв.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трасу під Києвом заполонили десятки фур, далекобійники трощать рулі - досить знущатися.

Також Знай.ua писав, що Жорстока помста! Далекобійники розібралися із злодієм палива: відео.