З Федеративної Республіки Німеччина для українців прийшли вельми цікаві новини. З'явилася інформація, що у німців є близько 3 мільйонів автомобілів, які оснащено дизельними двигунами класу Euro 4 та Euro 5 і вони всі готові відправитися до своїх нових власників.

Варто уточнити, що автомобілі призначені для реалізації в державах Східної Європи, а Україна тут найбільший клієнт. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу infocar.ua.

Автомобілі, фото: Getty Images
Автомобілі, фото: Getty Images

За інформацією джерел, починаючи з осені 2020 року на дизельних автомобілях з двигунами Euro 4 і Euro 5 не можна буде в'їжджати до центральних частин багатьох міст Німеччини, саме тому німці від них активно позбуваються. Тим паче, що влада ФРН фінансово стимулює купівлю нових автомобілів.

У результаті за останні кілька місяців у Німеччині різко знизилася вартість старих дизельних автомобілів. Наприклад, трирічний автомобіль з пробігом 45 000 км вже втратив близько 50% своєї вартості. Німецькі експерти зазначають, що в найближчі місяці ціни на такі машини можуть ще більше знизитися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На спеціальних майданчиках в Німеччині на даний момент накопичилося вже близько 3 млн. старих дизельних автомобілів. Їх повинні були продати до Східної Європи, але через пандемію коронавірусу це поки не відбулося.

Німецькі дилери хочуть їх скоріше позбутися, адже їм доводиться багато платити за зберігання машин на майданчиках. Частина цих дизельних автомобілів потрапить до України. Щоправда, поки точно не відомо, коли почнуться поставки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні очікують хвилю дешевих і цілих машин з США – чи прийдуть на зміну євробляхам?

Як повідомляв Знай.uа у Києві засікли шикарний Lamborghini на єврономерах - не вистачає грошей на розмитнення.

Знай.uа писав, витіснять євробляхи? На електромобілі введуть нові пільги.