На сході України і ще у двох областях з 25 по 27 червня оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"Увага! Попередження про пожежну небезпеку! 25-27 червня у східних, Сумській та Запорізькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - сказано в повідомленні.

У той же час із-за повені на Прикарпатье постраждали 16 адміністративних районів. Про це повідомили на порталі ДСНС Івано-Франківській області.

Постраждали Верховинський, Тлумацький, Снятинський, Коломийський, Тисменицький, Долинський, Калуський, Богородчанського, Рожнятівського, Рогатинського Надвірнянський, Городенківський, Косівський, Галицький райони, а також Івано-Франківська та Яремчанська міська рада.

стихія підтопила 250 населених пунктів. Всього постраждало 10 399 житлових будинків, 15 610 присадибних ділянок, 4 546 підвальних приміщень 7 182 сільськогосподарських угідь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пожежники показали головну небезпеку дезінфікуючих засобів, можна залишитися без авто.

Як повідомляв Знай. ua, пекельне полум'я знову атакує Чорнобильську зону.

Також Знай. ua писав, що пекельне полум'я знову намагається охопити Чорнобильську зону.