Ведучий тревел-проекту "У кого більше" на Новому каналі Макс Узол розповів про те, що потрібно робити для того, щоб справитися з самою сильною спекою. Влітку ведучий намагається не носити чорної одягу і красивих речей. Ідеальний варіант для Макса — широкі світлі брюки і така ж футболка.

"Синтетичні тканини в спеку — пекло. Все прилипає, парить і дратує. Тому намагайтеся носити влітку одяг з льону і бавовняної тканини, зазначив Узол. — Іноді я можу спеціально намочити футболку, щоб хоча б 15 хвилин насолодитися кайфовой прохолодою. До речі, на Занзібарі місцеві купаються в океані в одязі, тому що так прохолодніше і у воді, і на суші".

Макс Узол, фото: прес-служба Нового каналу
Макс Узол, фото: прес-служба Нового каналу

Ведучий зазначає, що самим головним напоєм у спеку є вода, а ось від кави, міцного чаю, алкоголю краще тимчасово відмовитися.

"В основному я п'ю тільки воду, а в спеку — у великих обсягах. До речі, у воду можна додати кілька листочків м'яти і часточку лимона — цей напій буде добре освіжати і бадьорити, — додав ведучий Нового каналу".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Від жирної і гострої їжі влітку краще всього відмовитися. Від солодкого — воно підсилює потовиділення.

"Їжте більше салатів, свіжих фруктів. Спека і так виснажує, а якщо переїсти — можна і самому перетворитися в овоч", — жартує Узол.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський прокоментував зараження коронавірусом через 5G.

Як повідомляв Знай. ua, винайшли міні-вентилятор, який рятує від спеки.

Також Знай. ua писав, що у Запоріжжі спека загнала школярів під крижані струмені.