В Україні через інтенсивні опади та підйом рівня води у річках були зруйновані десятки доріг, мостові споруди, а також обмежено рух автотранспорту та припинено залізничне сполучення.

Про це повідомили прес-службі Укравтодору.

Як наголошується, через потужний потоп зруйновано та пошкоджено п'ять автодоріг загального державного значення у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Зокрема, на Прикарпатті в результаті руйнівних потопів припинено залізничне сполучення.

Затоплене селище на Прикарпатті

Відзначається, що стрімкі потоки води, що спускаються з гір, прямо під якими й прокладені залізничні колії, зруйнували залізничні насипи. А це, своєю чергою, унеможливило пересування на даному виді транспорту в напрямку Ворохта-Івано-Франківськ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Затоплене селище на Прикарпатті

Наразі ж, станом на ранок 25 червня, рівень води в річці Бистриця, що Франківської області, знизився на півтора метра, а вода відступає. Також вже зараз на деяких дамбах мають початися роботи, аби врегулювати нестримні потоки води.

Варто зауважити, що українці, що постраждали від паводку, можуть звернутися в органи самоврядування з актами про завдані збитки і розраховувати на компенсацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Львівщині затопило сотні будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також "Знай.uа" писав, що Тернополян попередили про потопи.