Стали відомими найпопулярніші дитячі імена в Україні за 2020 рік. Безумовними лідерами виявилися хлопчики Артеми та дівчатка Софії.

Відповідна інформація була оприлюднена Міністерством юстиції України

Дитина. Скріншот з відео.
Дитина. Скріншот з відео.

"Найпопулярнішими іменами, якими українці називали своїх новонароджених діточок у 2020 році, стали Артем та Софія. У більшості регіонів ці імена були самими поширеними протягом цього року.

Також батьки найбільше віддавали перевагу таким чоловічим іменам👶, як Матвій, Максим, Давид, Нікіта, Михайло, Данііл, Богдан, Андрій, Олександр, Іван та Василь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Серед дівочих імен 👧 доволі популярними виявилися Анастасія, Анна, Марія, Аліса, Вікторія, Вероніка, Поліна та Луна", - йде мова у повідомленні.

Цікаво, що імена Володимир, Петро, Віктор та Леонід, які носять президенти України, до рейтингу не ввійшли.

Також можна припустити, що менше й стало Євгенів та Анастасій, а також Сергіїв, Віталіїв або Дмитрів. Проте більш виважені висновки можна отримати лише застосувавши правильну методологію та проаналізувавши дані за попередні роки.

Найпопулярнішими іменами, якими українці називали своїх новонароджених діточок у 2020 році, стали Артем та Софія. У...

Geplaatst door Міністерство юстиції України op Woensdag 24 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кияни стали називати дітей Абігейл і Богумир.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія, Аннаель, Матвій і Спартак: які самі незвичайні та популярні імена отримали новонароджені карапузи в 2019 році.

Також Знай.ua писав, як львів'яни називають своїх дітей: топ найпопулярніших імен 2019.