Президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо продовження застосування експериментальних препаратів для лікування Covid-19 в Україні.

Про це повідомляє Офіс президента.

Як відзначається, український лідер підписав закон, який спрямований на забезпечення доступу до експериментальних ліків для громадян, хворих на коронавірусну хворобу, та запобігання поширенню Covid-19 серед населення України.

"Українське законодавство вже дозволяє застосовувати для лікування Covid-19 як зареєстровані в Україні препарати, так і незареєстровані лікарські засоби, клінічні випробування яких затверджені в установленому порядку", - йдеться в повідомлені.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Зокрема, наголошується, що це стосується ліків, які не є зареєстрованими, однак вже пройшли певні дослідження щодо їхньої безпечності та ефективності й рекомендовані офіційним органом США, країн – членів Європейського Союзу, Великої Британії, Швейцарської Конфедерації, Японії, Австралії, Канади, Китайської Народної Республіки, Держави Ізраїль.

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа e Житомирі жінка вигулювала котів у дитячих візочках - все місто котиться від реготу

Також Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, бо бояться лікувати заражених китайським вірусом