Моторошний та доволі унікальний випадок стався в Камбоджі. Саме там під час купання в труси тамтешнього чоловіка потрапила п'явка та "окупувала" статевий член, залізши в середину та випивши півлітри крові.

Джерело: іноземне видання New York Post.

Як відзначається, хірурги в Камбоджі видалили місцевому літньому жителю п'явку, яка проникла в статевий член чоловіка, який потрапив до лікарні після скарг на болі при сечовипусканні Хірурги були змушені шукати причину болю, але були шоковані, коли дізналися правду.

Так, в уретру пацієнту вставили маленьку камеру і зрозуміли, що там закріпилася п'явка, яка потрапила всередину, коли останній купався в річці. Вона випила півлітра крові і стрімко збільшилася в розмірі, що і призвело до сильного болю.

Фото п'явки, яку дістали з чоловіка

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вилучити п'явку з організму пацієнта вдалося за допомогою біполярного ректоскопа - зонда шириною 4 мм з електричними елементами. В результаті медики дістали п'явку, а чоловіка виписали з лікарні після однієї проведеної там ночі - його здоров'ю нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любов не підконтрольна розуму – незвичайна дружба між тваринами різних видів.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік залишив багатомільйонний спадок двом слонам.

Також портал Знай.uа писав, що екзотичні морські свинки зустріли несподіваних друзів серед котів.