Гороскоп на 26 червня Овен

Астрологи попереджають, що в п'ятницю ви будете особливо чутливими до критики, тому будь-яке зауваження переросте в конфлікт. Ви можете вчинити нечесно по відношенню до близької людини.

Гороскоп на 26 червня Телець

Цей день пройде спокійно, все сприятиме до ділових переговорів. Не слід брати та давати гроші у борг 26 червня. Є ймовірність, що вам не повернуть борг, так і самим вам розрахуватися буде важко.

Гороскоп на 26 червня Близнюки

Зірки пророкують, що в цей день буде достатньо сил і енергії для досягнення намічених цілей. Потрібно доводити розпочаті справи до кінця. Якщо у вас є бажання що-небудь придбати, то шопінг не варто відкладати.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 26 червня Рак

Цей день астролог радить провести з другою половинкою або родиною. Ініціативу потрібно брати в свої руки. Не соромтеся відверто говорити про свої бажання.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 26 червня Лев

Укладення ділових договорів краще перенести. Уникайте фізичного та емоційного перенапруження. Вільний графік і творча робота в цей день доречніше суворого розкладу. Постарайтеся спілкуватися тільки з приємними людьми.

Гороскоп на 26 червня Діва

Зірки віщують небезпеку в цей день. На вас чекає розчарування в людях, на яких ви покладали великі надії. Не йдіть на поступки під час конфлікту, тримайте голову високо. Під кінець дня емоції вщухнуть.

Гороскоп на 26 червня Терези

У п'ятницю не рекомендується починати нові справи. Можлива критика з боку керівництва чи колег. Не слід з'ясовувати стосунки з людьми, яких ви любите і цінуєте. Краще уникати зайвих переживань.

Гороскоп на 26 червня Скорпіон

Ви зможете реалізувати багато із запланованого. Порадуйте себе чимось приємним. Допомогу і підтримку вам нададуть близькі та кохані люди.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 26 червня Стрілець

В цей день вам вдасться налагодити корисні зв'язки і завести нові знайомства. Займіться важливими питаннями і не відкладайте все на завтра. Ви зможете отримати необхідні результати.

Гороскоп на 26 червня Козеріг

У цей період вам доведеться витратити багато сил на роботі. Якщо виникне необхідність, візьміть собі в помічники людей, яким довіряєте. Стосунки з рідними будуть складатися гармонійно.

Гороскоп на 26 червня Водолій

Астрологи попереджають – в цей день ваші професійні інтереси можуть піти врозріз з особистими стосунками. Реагуйте на ситуації блискавично. Доведеться приймати рішення по ходу справи і змінювати плани.

Гороскоп на 26 червня Риби

У розмовах слід дотримуватися межі, за яку не можна переступати. Намагайтеся більше слухати і менше висловлювати свою думку. Вас зачеплять серйозні зміни. Якщо зумієте зорієнтуватися, то можете багато чого домогтися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як вибрати ідеальну дружину за гороскопом.

Як повідомляв портал Знай.uа, гороскоп на літо 2020 року для всіх знаків Зодіаку, кому пощастить спіймати хвилю позитиву.

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс вказала на фартові дати 2020 року.