В харківській підземці стався курйозний інцидент, який очевидці не скоро зможуть забути. Так, дві пасажирки вирішили влаштувати гарячі розваги просто у вагоні метро.

Подружки вирішили імітувати статевий акт просто на очах у людей у громадському транспорті. Жінки були в захисних масках на обличчі, а чоловік, що сидів поруч явно був не проти того, що відбувається і залишився задоволений "перформансом".

Відео з місця події з'явилося на сторінці у соцмережі Facebook "ХС Харків".

"Максимальне порушення дистанції в метро", - йдеться у підписі під роликом.

Обережно! Відео 18+

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Максимальное нарушение дистанции в метро 🍆

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 25 juni 2020

Примітно, що порушниці карантину були в одязі, але своїми рухами намагалися зобразити еротичні ігри. Судячи з відео, їм дуже весело.

Варто відзначити, що після ослаблення карантину в Україні це не перший подібний випадок у метро. У Києві хлопець і дівчина, знявши одяг і залишившись в одній білизні влаштували у вагоні своєрідний перфоманс. Парочка теж була в масках.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як харків'яни масово "чхають" на масковий режим у метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві малолітки на скейтах тероризують перехожих, в хід йдуть газові балончики.

Також портал Знай.uа писав, що у київському метро чоловік стояв на платформі з ножем і погрожував усім навколо порізати себе.