Президент України Володимир Зеленський відвідав Херсонщину, де взяв участь у відкритті футбольного поля "Дніпро", а також зізнався, що дороги в області не будуть відремонтовані до того часу, поки по них "ганятимуть" водії фур.

Про це він написав на власній сторінці в Instagram.

"В Херсонській області будується 177 кілометрів державних доріг, – це чудово. Але допоки по автошляхах їздитимуть перевантажені фури, жодних грошей не вистачить, щоб їх відремонтувати. Побачив, як працює система габаритно-вагового контролю на Херсонщині. Вона могла б бути ефективною, але нині не розвинена: немає достатньо обладнання та механізмів контролю.

Зате є ласі підзаробити на перевантаженні ваговозів і водночас – руйнуванні доріг. Але ми зупинимо це. З допомогою Нацполіції та СБУ ми будемо затримувати фури та змушувати їх розвантажуватись. Ми зшиваємо Україну новими дорогами й не дамо їх руйнувати", - написав він.

Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Окрім цього, український лідер взяв участь у відкритті футбольного поля "Дніпро" спортивного комплексу стадіону "Енергія", де пригадав молодість та покопав м'яч.

"У Новій Каховці під час відкриття спорткомплексу, на щастя, забив гол меру! Побільше перемог спортсменам! Трохи втомлений, але радий, що відвідав цю гостинну землю. Херсонщино, дякую й до наступного побачення!", - підсумував глава України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Я - українець!": Беленюка намагалися записати до росіян, борець вибухнув гнівом.

Як повідомляє портал Знай.uа? Зеленський потрапив під роздачу через "засранців", відомий далекобійник пояснив на всю країну - "Вова, ну ти і сци*ун"

Також "Знай.uа" писав, Зеленський прозрів на затопленому Прикарпатті, українці ридають над зруйнованими будинками - "До болю..."