За рік президентства Володимира Зеленського рівень добробуту знизився у 37% українських сімей.

Про це йдеться в результатах дослідження Центру Разумкова, яке було присвячено році президентства Зеленського.

37,6% українців вважають, що в порівнянні з квітнем 2019-го року рівень добробуту їх родини погіршився, 9% - вважають, що рівень покращився, 51,6% - не змінився.

Також половина респондентів вважає, що економічний стан України погіршилося (7,4% вважають, що покращився, 36% - не змінився).

56% опитаних відчули зростання рівня цін і тарифів (10% думають, що ситуація з тарифами змінилася на краще, 29,9% - не відчули змін).

70,3% респондетів згодні з тим, що передвиборчі обіцянки президента про робочих місцях не виконані, 15,9% вважають, що вони виконані частково, 1,5% - вважають, що виконані повністю.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

71,5% зазначають, що президент не зміг усунути олігархів від впливу на політику.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дослідження показало, як впав рейтинг Зеленського

Рейтинг Зеленського наприкінці квітня склав 40,9%.

Київський міжнародний інститут соціології показав результати опитування. Як показують результати, рейтинг чинного президента Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг Зеленського ставить антирекорди

Також Знай.ua писав, Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблоку