Як відомо, втрата ваги потребує великої сили волі та дисципліни. Однак, існує унікальний спосіб скинути зайву вагу, при цьому не відвідуючи регулярно спортзали, і не сидячи на жорстких дієтах. Для здійснення жіночої мрії потрібно використовувати 10 маленьких прийомів, які допоможуть не тільки скинути вагу, але й нормалізувати стан здоров'я, пише Telegram-канал Тренер Здоров'я.

Прийом 1.

Завжди потрібно починати прийом їжі зі склянки теплої води: допоможе позбавиться від зневоднення, краще функціонувати жовчному, а також запустити роботу метаболізму і поліпшити ферментацію продуктів.

Прийом 2.

Різні соуси для салатів замінити на звичайну ложку оливкової олії. Це дасть сяйво шкірі та волоссю. Також потрібно уникати сильно сухарних фруктів (банани, виноград, груша тощо)

Оливкова олія, pxhere

Прийом 3.

Печиво та солодкі десерти слід замінити на чорний шоколад або горіхи: шоколад втамовує жагу солодкого, а горіхи запустять мозкову активність.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Прийом 4.

Треба контролювати кількість споживаної їжі. Рекомендується використовувати маленькі тарілки - порція візуально буде здаватися більше. А також, відразу потрібно забирати залишки їжі, щоб не виникало спокуси.

Прийом 5.

Побільше руху протягом дня для спалювання калорій. Наприклад, на роботі влаштувати перерву та трохи походити, вибирати сходи замість ліфту чи ескалатора, паркуватися далі від входу, щоб намотати ще пару метрів.

Прийом 6.

Треба відмовитися від напоїв, які містять багато цукру. Рекомендується пити просту воду, а для смаку додати огірок, лимон або м'яту. Також підійдуть свіжовичавлені соки.

Прийом 7.

Не потрібно занадто довго голодувати. Рекомендується їсти 3-4 рази на день, дотримуючись порцію від 350 до 450 г, щоб уникнути низького рівня цукру в крові. Також не потрібно перестаратися з частотою прийомів їжі.

Зайву вагу, pxhere

Прийом 8.

Кожний прийом їжі повинен бути збалансований. Обов'язково до білкової їжі потрібно додавати вуглеводи, клітковину, жири. Також краще уникати порожніх і висококалорійний продуктів.

Прийом 9.

Вечеря має бути легка. Зокрема, не менше, ніж за 3 години до сну. Рекомендується, щоб вечеря складався з білкових продуктів багатих на клітковину.

Прийом 10.

Режим сну. Рекомендується лягати спати до 23-24:00.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи можна схуднути за допомогою проносних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіла, як позбутися від сором'язливості.

Також "Знай.ua" писав, які продукти категорично не можна їсти сирими.