Відомий своєю активною позицією міський голова Конотопа (Сумська область) Артем Семеніхін прийняв рішення повторити "подвиг", який робив під час участі в АТО. Семеніхін також не забув під час цього ритуалу увімкнути гімн України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Perepichka News".

"Розпалювання в прямому ефірі. Мер Конотопа вирішив повторити свій подвиг часів АТО і спалив російський прапор під український гімн. На цей раз акцію він присвятив голові червоних кульок і його відео про конотопського мера. "Я б і путіна грохнув і Кремль ще б спалив" - підсумував міський голова.", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що в лютому в Швейцарії запровадили закон, згідно з яким в країні каратимуть людей за дискримінацію за ознакою сексуальної орієнтації штрафом або тюремним ув'язненням терміном до трьох років. Крім того, покарання за гомофобію передбачено в багатьох європейських країнах, США і в деяких країнах Південної Америки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гомофобів каратимуть штрафами і в'язницею, як новий закон вплине на ЛГБТ-спільноту.

Як повідомляв Знай.uа засудили на 16 років: у США знайшли жорстоку управу на ворога ЛГБТ.

Знай.uа писав, вченим вдалося знищити ВІЛ: безсмертя не за горами.