Дівчата, як ніхто інший, роблять чи не все можливе для ідеальної, рівномірної засмаги. Навіть, вирушаючи у відпустку, вони їдуть саме за золотистою засмагою. Однак, далеко не рідко дівчата стикаються з проблемами у вигляді облізання та лущення шкіри. Чому це відбуваєтся, і що з цим робити пишуть ЗМІ.

Літній загар, pxhere

Так, для того, щоб ще більше не травмувати шкіру і не позбутися засмаги, слід підібрати для тіла м'який скраб, який допоможе без травм позбутися від відмерлого, верхнього шару шкіри.

Рекомендується використовувати цукровий скраб з натуральними маслами мигдалю, оливок або авокадо або скраб з кави. Після використання на шкірі залишається олійна плівка, якій треба дати можливість повністю вбратися, промокнувши рушником.

Також слід підібрати правильний зволожуючий крем для тіла. Рекомендуються ті, які містять у своєму складі цілющі та заспокійливі компоненти календули, алое або ромашки. Зволожувати шкіру потрібно два рази в день після душу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Літній загар, pxhere

Крім того, слід збільшити споживання води до 2,5 літрів на день. Також рекомендується вживати зелений чай, молоко та натуральний сік.

Щоб не облазити після засмаги слід дотримуватися кількох простих правил:

  • засмагати вранці до 10 і вдень після 16 годин;
  • користуватися захисною косметикою;
  • не залишатися на сонці довго, більшість часу проводити в тіні;
  • багато пити і їсти продукти з високим вмістом вітамінів і бета-каротину;
  • після засмаги прийняти прохолодний душ і нанести зволожуючі креми.

Хороша засмага без шкоди для шкіри дійсно вимагає зусиль. Треба знати не тільки, що робити перед тим, як лягти засмагати, але й як правильно засмагати і що робити після засмаги.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи можна схуднути за допомогою проносних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіла, як позбутися від сором'язливості.

Також "Знай.ua" писав, які продукти категорично не можна їсти сирими.